top of page
machinaal onderhoud.jpg

VLOERONDERHOUD

Altijd voorbereid

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw vloeren. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren. Dagelijks gaan er een hoop schoenen, hakken en wellicht wielen overheen. Daarnaast kunnen factoren zoals vuil en vocht zorgen voor slijtage. Met uw bedrijfspand wilt u een goede indruk maken en dan is de vloer zeer belangrijk. Met de specialistische reiniging van H. Bune Schoonmaakbedrijf kunt u uw vloer onderhouden.


Vloeren onderhouden = langer gebruiken

U wilt ook zo lang mogelijk gebruik maken van uw vloer. Het is tenslotte een grote investering! H. Bune Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. adviseert u om minimaal één keer per jaar groot onderhoud uit te laten voeren, bijvoorbeeld bij de PVC rubber vloer, natuursteen vloer of houten vloer. Daarnaast helpt regulier reinigen ook bij het verlengen van de levensduur. Dit voorkomt dat u binnen een korte tijd weer een nieuwe vloer moet uitkiezen.


Duurzaam vloeronderhoud

De vloer laten onderhouden zorgt ervoor dat u nog lang van uw vloer gebruik kunt maken. Bij vloeronderhoud werken wij enkel met de beste middelen en materialen voor uw vloer. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt de vloer nét een tikkeltje mooier schoon. Voor duurzaam vloeronderhoud en hoge kwaliteit bent u bij H. Bune Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. aan het juiste adres.

Neem contact op
bottom of page