GGM Glas-, Gevel- en Multitechniek

Glasbewassing

Professionele glasbewassing op elke hoogte voor bedrijfspanden

Iedereen die weleens in een kantoor gewerkt heeft, weet hoe de sfeer er op vooruit gaat als de ramen weer lekker schoon en fris zijn. Het uitzicht verbetert en er komt meer licht binnen. GGM is specialist op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand representatief is en blijft, voor zowel uw werknemers als uw klanten.

Professionele glasbewassing op hoog niveau

Wij verzorgen glasbewassing voor zowel gewone woningen, als grote, hoge kantoorpanden. Dit is een activiteit die veel specialisme, vaardigheden en kennis vergt, met name wanneer wij ons werk op grote hoogte moeten doen. Werken op hoogte vereist speciale technische voorzieningen en natuurlijk ook de nodige veiligheidsmaatregelen. GGM beschikt over eigen hoogwerkers van respectievelijk 19 en 29 meter. Daarnaast maken wij vaak gebruik van de speciale voorzieningen aan het pand zelf. 

Het is van groot belang dat de glazenwassers uitstekend getraind zijn en zich heel precies houden aan de regels en normen op het gebied van veiligheid. Wij staan dan ook alleen speciaal getrainde medewerkers toe om op hoogte te opereren. Ook de medewerkers die op de grond de apparatuur bedienen zijn altijd opgeleid en gecertificeerd voor dit werk. Zo bent u niet alleen verzekerd van een schitterend resultaat, maar ook van veiligheid en vakkundigheid.

Schakel ons in voor glasbewassing

Glasbewassing: ook voor laagbouw

Het reinigen van glaswanden en ramen moet worden uitgevoerd door mensen die precies weten waar de risico’s liggen. Dat geldt niet alleen voor glazenwassers die de ramen schoonmaken van hoge kantoorgebouwen.

De meeste ongevallen tijdens glasbewassingen gebeuren juist op minder grote hoogte. Bijvoorbeeld tijdens het manipuleren van emmers water op een gewone ladder. Niet iedereen staat erbij stil dat werken op 3 meter hoogte net zo gevaarlijk kan zijn als op de 30ste verdieping. Bovendien bevinden zich aan een particuliere gevel vaak geen veiligheidsvoorzieningen.

GGM Glas-, Gevel- en Milieutechniek neemt geen enkel risico. Wij zorgen dat iedereen die de vaste grond verlaat goed opgeleid en getraind is.