muizen bestrijden

Overige diensten

Van muizen bestrijden tot interieurbeplanting

Naast regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud kunt u bij Hans Buné Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten terecht voor een groot aantal aanvullende diensten, zoals tuin- en terreinonderhoud, interieurbeplanting en ongediertebestrijding.

Waar helpt ons onderhouds- en schoonmaakbedrijf u mee?

Ongediertebestrijding en -beheersing

Ongedierte brengt niet alleen gezondheids- en hygiënerisico’s met zich mee. Vaak leidt het ook tot schade aan gebouwen, interieurs en apparatuur. Samen met een gespecialiseerde en gecertificeerde ongediertebestrijdingspartner bieden wij een totaaloplossing voor de bestrijding en preventie van plaagdierenoverlast.

Handyman voor kleine klusjes

Kapotte lampen, een lekkende kraan, beschadigingen aan apparatuur of interieur... Technische mankementen zorgen voor veel ergernis en verminderen de representativiteit van uw werkomgeving. Onze veelzijdige onderhoudstechnicus voert uiteenlopende werkzaamheden adequaat en (kosten)efficiënt uit.

Tuin- en terreinonderhoud

Of het nu gaat om een daktuin, bos, natuurterrein, bedrijfstuin, landgoed, fraaie particuliere tuin of groenvoorziening in een woonwijk: Hans Buné Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten verzorgt complete projecten in de groene buitenruimte van advies en ontwerp tot aan de realisatie en het beheer.

Groenvoorzieningen en buitenbeplanting

In samenwerking met een partnerbedrijf, een landelijke speler op het gebied van groenvoorziening, verzorgen wij uw buitenbeplanting.

Interieurbeplanting

Planten geven uw kantoor of bedrijfsomgeving een gastvrije en representatieve uitstraling. In samenwerking met een gespecialiseerde partner maken wij voor elke gewenste ruimte een inrichtings- en onderhoudsplan. Aansluitend verzorgen wij met veel plezier de aanschaf, plaatsing en het onderhoud van uw interieurbeplanting.

Interesse in een van onze diensten?

Maak een afspraak, stel ons uw vraag of informeer naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op