Kubus Onderhoud & Montagediensten

KUBUS ONDERHOUD & MONTAGEDIENSTEN

De professionele projectinrichter en facilitaire dienstverlener

Kubus Onderhoud & Montagediensten is specialist op het gebied van systeeminrichting en kantooronderhoud. In overleg met u of uw architect zorgen wij dat de gemeenschappelijke ruimten, zoals de receptie en trappenhuizen, een uitstraling krijgen die aantrekkelijk is voor toekomstige huurders. Geef uw pand een uitstraling die overtuigt.

kubus op facebook

Facilitaire dienstverlening en projectinrichting van bedrijfspanden

Een moderne, frisse afwerking zal uw klanten inspireren ook hun eigen verdiepingen of afdelingen met smaak in te richten. Hierbij ondersteunen wij hen graag op het gebied van inrichting, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Zowel eigenaren en beheerders als huurders en gebruikers van utilitair onroerend goed kunnen rekenen op onze brede ondersteuning, gedurende de totale levensduur van het pand. Samen met onze zusterbedrijven bij Buné Beheer verzorgen wij alles rondom de inrichting, het beheer en onderhoud van uw ontroerend goed. 

Zo bent u altijd verzekerd van ondersteuning, vanaf de bouw tot en met het gebruik. U hebt één aanspreekpunt voor al uw beheerbehoeften, op korte en lange termijn. Denk hierbij aan onder meer:

  • kleine en grote reparaties
  • noodhulp bij brand
  • lekkage, inbraak of andere calamiteiten
  • schoonmaakdiensten
  • glasbewassing
  • gevelreiniging

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

projectinrichter

Upgraden van bestaand vastgoed

Al veel ondernemingen schakelden onze hulp in bij het moderniseren van bestaande panden. Met name kantoren die al enkele decennia in gebruik zijn, voldoen vaak niet meer aan de huidige comfort- en vormgevingseisen.

Kubus Onderhoud & Montagediensten verwijdert de oude, vaak wat vermoeid ogende systeemwanden en plafonds. Vervolgens geven wij het ‘kale’ gebouw een complete facelift. Hierbij zien wij ook het exterieur niet over het hoofd.

Wij werken nauw samen met onze partnerbedrijven, die gespecialiseerd zijn in reiniging en interieurontwerp. Samen slagen we erin een bestaand kantoorpand weer volledig als nieuw te maken. Zo vindt het ook weer aansluiting bij de huidige markt voor zakelijk onroerend goed.