Hans Buné Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

HANS BUNÉ SCHOONMAAK- EN BEDRIJFSDIENSTEN

Schoonmaakbedrijf Hans Buné voor een brandschoon bedrijfspand

Als ondernemer steekt u al uw tijd en energie in uw bedrijf. U wilt dan ook dat dit te zien is aan uw bedrijfspand. Een goed onderhouden en brandschoon pand is niet alleen een visitekaartje voor uw klanten, maar zorgt ook voor een positieve werksfeer voor uw werknemers, waar productiviteit een gegeven is.

Het schoonmaakbedrijf voor bedrijven, instellingen en organisaties

Hans Buné Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten, specialist op het gebied van verantwoord schoonmaakonderhoud, is al meer dan 25 jaar actief in de schoonmaakbranche en heeft daar een uitstekende naam opgebouwd als betrouwbare leverancier van hygiënische onderhoudsdiensten.

Onze goed opgeleide medewerkers verzorgen de dagelijkse schoonmaak, het wekelijks kantooronderhoud en ad hoc-schoonmaakacties, zoals tapijtreiniging en schoonmaak na calamiteiten, voor een grote diversiteit van ondernemingen, instellingen en organisaties. Door samen te werken met onze vakkundige partners zijn wij in staat een totaalpakket aan facilitaire diensten aan te bieden.

Wij reinigen onder meer gedeelde ruimten van VvE’s, openbare ruimten in opdracht van gemeenten en provinciale overheden, (wissel)woningen van corporaties en kantoorgebouwen. Hierbij staat een beleid met veel oog voor de omgeving en een heldere communicatie – waar afspraak afspraak is en er regelmatig overleg met de opdrachtgever plaatsvindt –  voorop.

Voldoen aan uw verwachtingen is voor ons niet voldoende. Wij gaan graag een stapje verder. We spelen in op veranderingen, controleren ons werk regelmatig en adviseren u waar nodig.

Wij werken voor:

  • vastgoedbeheerders
  • vastgoedeigenaren
  • bedrijven en organisaties
  • (overheids)instellingen
  • verenigingen van eigenaren
  • verenigingen van huurders

Milieuvriendelijk

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu. Door verantwoord om te gaan met onze schoonmaakmiddelen en materialen trachten wij het milieu waar mogelijk te ontlasten. Wij gebruiken daarom milieu-ontlastende ‘groene’ producten.

Certificeringen

Duurzame beleidsvoering is belangrijk voor ons. Daarom werken wij volgens de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Al onze medewerkers zijn SVS- en VCA-gecertificeerd. Ook hanteren wij een dagelijks controle systeem (DKS) voor registratie van vuilsoorten, vuilbeoordelingscriteria en een eenvoudige rapportage.

Certificeringen Hans Buné Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Gebruik maken van onze schoonmaakdiensten?